ПΔ ОРФЕЈ


Учлањење


Цена чланарине:
- 600дин укупно за планинаре до 27 година, у цену је укључена картица са маркицом за текућу годину.
- 800дин укупно за планинаре од 27 година и више, у цену је укључена картица са маркицом за текућу годину.

Приликом учлањења потребно је доставити следеће податке:
- Име, име једног од родитеља, презиме,
- Пол: уписује се за мушки пол М, за женски Ж,
- Датум рођења: уписати дан, месец и годину рођења,
- Држављанство,
- Адреса пребивалишта,
- Телефон и e-mail (ако имате електронску пошту),
- Број личне карте или пасоша,

Напомена:
- Можете послати податке путем мејла или лично доћи на састанке друштва уторком од 17 до 19 часова
- Мејлове шаљите на info@pdorfej.com
- Уплата може лично или на рачун друштва
- Комерцијална банка 205-272296-37
- За адресу упишите: ПД ОРФЕЈ, Новоградска 57, 11080 Земун
- Након уплате, сви подаци се шаљу у ПСС, и после неколико недеља, чим буде израђенa картица са маркицом за текућу годину, можете звати или ћемо вас ми контактирати да можете да преузмете картицу са маркицом у друштву или на првој планинарској акцији где будете ишли са нама.
- У складу са прописима сви планинари су обавезни да имају планинарску картицу са маркицом за текућу годину да би учествовали на планинарским акцијама.
- Ако је планинарска картица у процесу израде, можете ићи на планинарске акције и само кажите водичима да је картица у изради и добићете привремени број на папиру са печатом планинарског друштва као доказ да је картица у изради.
- Ко има старе зелене књижице, оне не важе још од почетка 2018 године, тако да морате узети нову.
- Нове картице су пластифициране и на полеђини има пет места за маркице, то значи да се нове картице узимају на сваких 5 година, а нове маркице сваке године.
- Картица је важећа искључиво за текућу годину и толерише се иста картица са маркицом отприлике до краја јануара наредне године.

Предности чланства:
- Планинарска картица је званични документ ПСС (Планинарски савез Србије) и са том картицом имате право да идете на било коју акцију преко било ког планинарског друштва у Србији које је у склопу ПСС.
- За одређене артикле у појединим спортским продавницама (рецимо Интерспорт, АЛПИНА) имате попуст од 20 посто. Попуст не важи на артикле који су већ са попустом. Када купујете планинарску опрему обавезно на каси покажите планинарску картицу. Могуће и да још неке спортске продавнице нуде попусте, тако да питате за сваки случај када купујете да ли постоје попусти за чланова ПСС.