ПΔ ОРФЕЈ


Учлањење


Цена чланарине:
- 600дин укупно за планинаре до 27 година, у цену је укључена картица са маркицом за текућу годину.
- 800дин укупно за планинаре од 27 година и више, у цену је укључена картица са маркицом за текућу годину.

Приликом учлањења потребно је доставити следеће податке:
- Име, име једног од родитеља, презиме,
- Пол: уписује се за мушки пол М, за женски Ж,
- Датум рођења: уписати дан, месец и годину рођења,
- Држављанство,
- Адреса пребивалишта,
- Телефон и e-mail (ако имате електронску пошту),
- Број личне карте или пасоша,

Напомена:
- Уплата може лично на састанку или преко рачуна друштва 205-272296-37, Комерцијална банка
- За адресу упишите: ПД ОРФЕЈ, Новоградска 57, 11080 Земун
- Картице и маркице можете преузети на састанку друштва или на било којој акцији на коју се пријавите. Не шаљемо на кућну адресу или било где другде.
- Можете послати податке путем мејла или лично доћи на састанке друштва уторком од 17 до 19 часова.
- Највите се телефоном (позив или СМС) пре него што дођете на састанак, јер понекад уторком се неће одржавата састанак, посебно ако су празнични дани или из неког другог разлога (ванредне ситуације, као што је Ковид-19 итд).
- Мејлове шаљите на info@pdorfej.com
- Након уплате, сви подаци се шаљу у ПСС, и после неколико дана (ретко кад и дуже од једне до две недеље) биће израђене картице и маркице. Можете звати, најбоље после 10-так дана да питате да ли је картица израђена, као и маркица. Можете да преузмете картицу са маркицом на састанку друштва, уторком од 17 до 19 часова или на првој планинарској акцији где будете ишли са нама.
- У складу са прописима сви планинари су обавезни да имају планинарску картицу са маркицом за текућу годину да би учествовали на планинарским акцијама.
- Ако је планинарска картица у процесу израде, можете ићи на планинарске акције и само кажите водичима да је картица у изради и добићете привремени број на папиру са печатом планинарског друштва као доказ да је картица у изради.
- Ко има старе зелене књижице, оне не важе још од почетка 2018 године, тако да морате узети нову.
- Нове картице су пластифициране и на полеђини има пет места за маркице, то значи да се нове картице узимају на сваких 5 година, а нове маркице сваке године.
- Картица са маркицом је важећа искључиво за текућу годину.

Предности чланства:
- Планинарска картица је званични документ ПСС (Планинарски савез Србије) и са том картицом имате право да идете на било коју акцију преко било ког планинарског друштва у Србији које је у склопу ПСС.
- За одређене артикле у појединим спортским продавницама (рецимо Интерспорт, АЛПИНА) имате попуст од 20 посто. Попуст не важи на артикле који су већ са попустом. Када купујете планинарску опрему обавезно на каси покажите планинарску картицу. Могуће и да још неке спортске продавнице нуде попусте, тако да питате за сваки случај када купујете да ли постоје попусти за чланова ПСС.